GREEN GRAY Red

VIJEĆNICI HSS-A BRINU O STANOVNICIMA ŽUPANIJE

Na 14. sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije održanoj u utorak, 24. studenog 2015. godine, koalicija HSS, HDZ, HSP AS, HKS dobila je podršku većine članova/ica u skupštini za donošenje Odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije, čime je broj Upravnih odjela smanjen sa deset na osam.  Naglašeno je da neće biti otpuštanja, ali će biti određenih preraspodjela zaposlenika i odlazaka u mirovinu, a smanjenjem Upravnih odjela se postiže dugoročna ušteda.

Read more

SJEĆANJE NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE

Večer je uoči dana u kojemu cijeli naš narod osjeća veliku tugu i veliko poštovanje prema žrtvi koju je Vukovar podnio za Hrvatsku. Pad Vukovara koji se dogodio 18. studenoga prije 24 godine donio je bol koja ni danas ne jenjava dok mnogi još traže odgovor na pitanje gdje su njihovi najmiliji. Žrtva koju su podnijeli Vukovar i Škabrnja odraz su iskrene ljubavi prema svome domu i svome narodu koja ne smije biti zaboravljena.

Read more

ČLANICE HRVATSKOG SRCA IZ LIPOVLJANA PONOVNO POKAZALE VELIKO SRCE I HUMANOST

Članice asocijacije žena Hrvatske seljačke stranke Hrvatsko srce iz Lipovljana zajedno sa stanovnicima Lipovljana, ali i Krivaja, Piljenica i Kraljeve Velike pokazali su još jednom, u nedjelju, 15. studenog svoju brižnost, humanost i veliko srce za svoje sumještane u nevolji. Za potrebe dugotrajnog liječenja mlade, 15-to godišnje sumještanke Ines Mijadžiković iz Lipovljana, prikupili su u sat vremena 13,5 tisuća kuna, a svi oni potom su nagrađeni izvrsnom, besplatnom kazališnom predstavom ‘Slavonski triptih’, koju je izvela nadarena akademska glumica Aleksandra Demše.

Read more

Vijesti

SVI ZA ŽELJKA LENARTA
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Potpisivanje koalicijskog sporazuma za Petrinju

Svečano potpisivanje koalicije "Svi smo mi Petrinja" održat će se u utorak, 12.03.2013. u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji s početkom u 18 sati. Koaliciju će potpisati Hrvatska seljačka stranka - HSS, Blok umirovljrnici zajedno - BUZ i Hrvatska demokratska zajednica - HDZ.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi