GREEN GRAY Red

SRETAN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Na ovaj dan budimo ponosni i radosni, zaboravimo ono što nas dijeli i zajedno istaknimo naše hrvatske zastave te se poklonimo sa zahvalnošću žrtvi naših branitelja, posebice onih koji su za slobodu Hrvatske položili svoj život.   Svim Hrvaticama i Hrvatima te svima onima koji Hrvatsku vole, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.  

Read more

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ

OBILJEŽAVANJE ROĐENDANA BRAĆE RADIĆ 148. obljetnica rođenja Antuna i 145. obljetnica rođenja Stjepana Radića

Read more

NA PRIJEDLOG HRVATSKE SELJAČKE STRANKE POKRENUT POSTUPAK OSAMOSTALJENJA BOLNICE ZA PLUĆNE BOLESTI U PETRINJI

Na 17. sjednici skupštine Sisačko-moslavačke županije održanoj 10. svibnja 2015. godine u Hrvatskoj Kostajnici na prijedlog Hrvatske seljačke stranke Sisačko-moslavačke županije jednoglasno je donesena Odluka o pokretanju aktivnosti za izdvajanje Odjela za pulmologiju i produženo liječenje s palijativnom skrbi na lokaciji u Petrinji iz sastava Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak radi osnivanja samostalne zdravstvene ustanove za plućne bolesti u Petrinji. Samostalna bolnica u Petrinji spojena je s bolnicom u Sisku u svibnju 2003. godine uz znatno smanjenje obnovljenog krevetnog fonda.

Read more

Vijesti

ORGANIZACIJA MLADIH HSS-a LEKENIK OBILJEŽILA DAN PLANETE ZEMLJE
PRITISCI ZBOG PROTIVLJENJA ODLAGALIŠTU NUKLEARNOG OTPADA
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Potpisivanje koalicijskog sporazuma za Petrinju

Svečano potpisivanje koalicije "Svi smo mi Petrinja" održat će se u utorak, 12.03.2013. u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji s početkom u 18 sati. Koaliciju će potpisati Hrvatska seljačka stranka - HSS, Blok umirovljrnici zajedno - BUZ i Hrvatska demokratska zajednica - HDZ.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi