GREEN GRAY Red

SRETNA NOVA 2016. GODINA!

Svim članovima i prijateljima Hrvatske seljačke stranke želimo puno blagoslova, mira, uspjeha i ljubavi u Novoj 2016. godini!  

Read more

Čestit i blagoslovljen Božić!

Božić je dan kada radost blagdanskog svijetla i rođenja Isusovog dijelimo s obitelji i najbližima sa željama za čestit Božić i obilje mira, zdravlja, ljubavi i dobrote među ljudima. Čestit i blagoslovljen Božić!  

Read more

VIJEĆNICI HSS-A BRINU O STANOVNICIMA ŽUPANIJE

Na 14. sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije održanoj u utorak, 24. studenog 2015. godine, koalicija HSS, HDZ, HSP AS, HKS dobila je podršku većine članova/ica u skupštini za donošenje Odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije, čime je broj Upravnih odjela smanjen sa deset na osam.  Naglašeno je da neće biti otpuštanja, ali će biti određenih preraspodjela zaposlenika i odlazaka u mirovinu, a smanjenjem Upravnih odjela se postiže dugoročna ušteda.

Read more

Vijesti

SJEĆANJE NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE
ČLANICE HRVATSKOG SRCA IZ LIPOVLJANA PONOVNO POKAZALE VELIKO SRCE I HUMANOST
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Potpisivanje koalicijskog sporazuma za Petrinju

Svečano potpisivanje koalicije "Svi smo mi Petrinja" održat će se u utorak, 12.03.2013. u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji s početkom u 18 sati. Koaliciju će potpisati Hrvatska seljačka stranka - HSS, Blok umirovljrnici zajedno - BUZ i Hrvatska demokratska zajednica - HDZ.

Predsjednica

Asocijacije HSS SMŽ

Stjepan Radić i HSS

Županijske organizacije HSS

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Lokalni izbori 2013

Korisni linkovi