Primati HTML?

Naslovnica ~ Naslovnica
Vijesti
SRETAN USKRS PDF Ispis E-mail
Petak, 29 Ožujak 2013 17:21
Uskrs nas podsjeća da je Krist ponovno živ jer je raskinuo okove smrti i slavno ustao iz groba, te je trajno u novoj i vječnoj egzistenciji, u slavi Boga Oca. Uskrsnućem je Krist postavio kamen temeljac novoga, boljega Božjega svijeta u kojem smo i mi pozvani dati svoj doprinos. Svima Vama i Vašim obiteljima, želimo radostan i blagoslovljen Uskrs!

HSS Sisačko-moslavačke županije
 
SDP ZAUSTAVIO MODERNIZACIJU SISAČKE RAFINERIJE PDF Ispis E-mail
Srijeda, 27 Ožujak 2013 19:10
Predsjednica Županijske organizacije HSS-a SMŽ i vijećnica u županijskoj skupštini Marijana Petir osvrnula se na „Izvješće o praćenju poboljšanja kakvoće zraka na području Grada Siska i dinamike radova u modernizaciji postrojenja Rafinerije nafte Sisak, te zdravstvenim pokazateljima u Sisačko-moslavačkoj županiji diferenciranim po dobi i po spolu - provedba Zaključka Hrvatskoga sabora od 20. travnja 2007. godine“ koje je SDP-ova Vlada s kašnjenjem od 1,5 godina konačno usvojila na 80. sjednici a koje jasno pokazuje da je modernizacija Rafinerije u Sisku zaustavljena. “Šokirana sam da u vrijeme kada SDP-ova Vlada kroz izvješće konstatira bez imalo emocija da je modernizacija sisačke Rafinerije zaustavljena, županica Marina Lovrić Merzel se slika s čelništvom te iste Rafinerije i hvali ih za društvenu odgovornost. 
Više...
 
ŽUPANICA JE ODGOVORNA ZA STANJE U SISAČKOJ BOLNICI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 27 Ožujak 2013 19:07
O aferi kašnjenja rezultata papa testova na Odsjeku za citologiju sisačke Opće bolnice dr.Ivo Pedišić, i to do devet mjeseci nakon njihovog uzimanja svoj je stav iznio HSS Sisačko-moslavačke županije na konferenciji za novinare održanoj nakon aktualnog sata Skupštine Sisačko-moslavačke županije na kojoj je HSS-ovim vijećnicima zapriječeno postaviti pitanje aktualnoj županijskoj vlasti SDP-HNS-HSP-SDSS.
Više...
 
Svjetski dan voda PDF Ispis E-mail
Petak, 22 Ožujak 2013 12:28
Potpredsjednica HSS-a i bivša predsjednica Odbora za zaštitu okoliša Hrvatskog sabora Marijana Petir govorit će na otvorenju izložbe kutinskog slikara Ivice Bilandžića koja se održava povodom Svjetskog dana voda, danas, u petak, 22.03.2013. godine s početkom u 19 sati, u organizaciji ogranka Matice Hrvatske iz Kloštar Ivanića u dvorani kloštranskog franjevačkog samostana.
Svjetski dan voda, 22. ožujka, ove je godine posvećen suradnji na području voda jer je Opća skupština Ujedinjenih naroda 2013. proglasila Međunarodnom godinom suradnje na području voda.Voda je zajednički resurs, stoga je važno raspodijeliti je prema raspoloživim količinama i učiniti dostupnom svima, što će se moći ostvariti samo dobrom suradnjom na svim razinama od međunarodnih, regionalnih, lokalnih, međusektorskih i obrazovno-znanstvenih, koristeći vodu kao instrument mira.
Hrvatska se ubraja u skupinu vodom relativno bogatih zemalja, u kojoj problemi s vodom i oko vode nisu zaoštreni i vodni resursi zasad nisu ograničavajući čimbenik razvoja. Prema istraživanjima UNESCO-a iz 2003., Hrvatska je po dostupnosti i bogatstvu vodenih izvora na vrlo visokom 5. mjestu u Europi, a na 42. u svijetu.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 251